Loading...
Contact2018-09-11T15:20:35+00:00

Wil je iets meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in

Jouw naam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Kies reden*

Je bericht

Contact

Tel: 06-30441052
Adres: Sumatrastraat, Amsterdam

BoonsMomentum
KvK: 61578843
BTW: NL179553239B01

FAQ

Toen ik 15 jaar was, had ik een droom. Ik stond op een podium. Met van die rode gordijnen achter me.

En ik weet niet wat ik aan het doen was, maar de zaal had aan het eind zoveel energie!
Ze wisten aan het eind wat hun te doen stond om het maximale uit hun leven te halen.

Ik besloot die droom serieus te nemen en m’n intuïtie te volgen. En dat betekende keuzes maken.

Keuzes voor studie, keuzes voor carrière, keuzes voor mijn omgeving.

Het gevolg? Ik heb altijd in flow kunnen werken. Werk voelde niet als werk.
Ik deed wat ik leuk vond. En kreeg er ook nog eens goed voor betaald.

Toen besefte ik me dat mij iets groters te doen stond. Want niet iedereen was zo gelukkig.
Mensen waren aan het worstelen. Aan het zoeken naar hun passie.
Maar het werd ze ook niet makkelijk gemaakt, want in alle boeken bleef het ontzettend vaag.

En dus besloot ik een techniek te ontwikkelen waarbij IEDEREEN zijn passie kan vinden.
Om ook bij hun die droom scherp te krijgen. En ze te laten shinen in wat ze doen.

Het is mijn missie om 1 miljoen mensen te laten inzien wat hun unieke passie is.

Wil jij de volgende zijn die zijn passie vindt en zijn dromen waar gaat maken?

Ik geloof erin dat iedereen iets unieks heeft en iedereen iets unieks te geven heeft.
Zodra je dat gaat zien, krijgt het leven ineens een hogere betekenis.

Ja, natuurlijk. Er zijn zelfs genoeg alternatieven. Maar het is net waar je voor kiest. Hier een aantal alternatieven op rij met de voor- en nadelen:

Workshops zijn een ideale vorm om via een interactieve wijze tot inzichten te komen. Met didactisch goed vorm gegeven trainingen zal je continu op het puntje van je stoel zitten, jezelf blijven verwonderen, en door de setting extra gemotiveerd worden om vervolgstappen te ondernemen.
Doordat sommigen liever op een andere manier leren, is er een variëteit aan modules zodat je altijd op jouw manier het beste kunt leren en stappen kunt nemen.

Wat je zult leren is afhankelijk van de fase waar je in zit en het programma dat je wilt volgen:

  • In de ‘Vind je Passie’ workshop zal je inzicht krijgen in jouw passie en krijg je energie om de reis naar je passie te gaan volgen
  • In de VIP dag ‘Kies je Koers’ zal je helder hebben wat voor jouw succes is, hoe je daar kunt komen, en welke keuzes (en hobbels) je daarvoor moet nemen en overwinnen.
  • In het diamond 4 maanden programma ’Verdien je Vrijheid’ gaan we je begeleiden hoe je vanuit je passie een inkomen kunt genereren.
Vraag jezelf eerst af hoe scherp dit beeld al is. Bepaal daarna waar je nog tegen aanloopt en kijk op basis daarvan welke van de drie programma’s voor jou het meest geschikt is.

Jazeker! Tenminste, als je dat wilt. Want als jij het best leert in jouw eigen tempo en met individuele aandacht is dat ook mogelijk.
Naast dat je in een groep de programma’s kunt volgen, wordt je ook lid worden van onze facebook community waar we alle mensen die op zoek zijn naar hun passie of hun passie al gevonden hebben, bij elkaar brengen. Op deze manier kun je makkelijk contact leggen met gelijkgestemden en help je elkaar.

In eerste instantie zal het in en rond Amsterdam zijn, afhankelijk van de groep samenstelling. Mocht je gaan voor een exclusief traject, dan zullen we een geschikte locatie vinden bij jou in de buurt.
Er zit natuurlijk wel een logische volgorde in de programma’s, maar je bepaalt zelf in welke fase je zit en dus welk programma het beste bij je past.
Voor mij zit de kracht in het daadwerkelijk ervaren en doen van verschillende oefeningen met elkaar zodat je nog meer gestimuleerd wordt om je volledige potentieel uit jezelf te halen.
De trainingen vinden plaats op verschillende dagen, afhankelijk van het soort programma’s dat je wilt volgen. Als je geinteresseerd bent kun je met ons in contact komen zodat we de meest geschikte datum met je doornemen.
Heel simpel, ik geef bij alle programma’s een 100% succes garantie. Dus afhankelijk van het programma krijg je een bijpassende vorm (coaching, training, of andere begeleiding) totdat je wel hebt gehaald wat we beloofd hebben. Zo overtuigd ben ik van de methode.